Erhvervskonti 101: Forståelse af deres rolle i din Ebiz

Hvad en erhvervskonto er

En købmand konto er et stykke af din hele betalingsløsning. I sit enkleste udtryk er det en bank konto, der tillader din eBiz at acceptere online kreditkort og e-kontrol. På et bestemt tidspunkt hver dag modtager din sælgerkonto banken den dag afsluttede transaktioner. De holder pengene til flere dage eller mere for at sikre alle parter er tilfredse. I løbet af denne tid udfører de også yderligere sikkerhedskontrol. Hvis ingen problemer opstår, ledninger banken derefter pengene til din business checkkonto.

Hvad en købmand konto er ikke

Folk forveksler ofte merchant regnskaber med andre elementer, der indgår i betalingsløsninger. Men hvert element er et særskilt funktion af en større tjeneste.

• En købmand konto er ikke en indkøbsvogn. Shopping cart teknologi er software, der simulerer en fysisk indkøbsvogn, idet det tillader brugere at “placere” elementer i det, indtil de er klar til at tjekke ud og derefter sammentæller deres køb for dem.

• En købmand konto er ikke tilladelsen software. Tilladelsen software er svarende til en digital kreditkort terminal. Det kører adresse verifikation, sender købers oplysninger gennem svig påvisning filtre og sikrer kortet har nok kredit til køb. Tilladelsen software muliggør øjeblikkelig godkendelse.

Når du ser på løsningsudbydere, Sørg for at alle tre elementer — din købmand konto, indkøbskurv og tilladelse software – er forenelige med hinanden. De alle skal integreres i orden for dig at have denne sømløse betalingsløsning du søger.

Er det svært at få godkendt til en erhvervskonto?

Hver institution har forskellige politikker og krav for at få godkendt. Nogle vil din corporation papirer, din skatte-ID, og virksomheden bank kontooplysninger på tidspunktet, du anvender. Andre er mere lempelig, selv til punktet af forhånd godkende din konto, så du kan aktivere den, når du har alt parat.

At få godkendt kan være særligt udfordrende hvis du har dårlig kredithistorie. Men nogle institutioner vil tillade dig at have en cautionsmænd. Michael Mack siger hans firma, var sat op til at hjælpe de nye virksomhedsejer: “vi har struktureret vores forretning i at mode… Mindre end halvdelen af 1% af alle vores [købmand konto] ansøgere, siden starten af vores virksomhed, har været skruet ned. “

Ikke tabe dette salg! — hvorfor du brug for en Merchant konto

Shoppere er tilbøjelige til at komme videre hvis du ikke tilbyde deres foretrukne betalingsmetode. Der er hvorfor, selv hvis du har en PayPal-konto, du stadig har brug for fleksibilitet en erhvervskonto giver din købere. Du vil miste fleste af dine kunder, der ikke er PayPal medlemmer, hvis du ikke foretager denne mulighed til rådighed. De fleste mennesker vil ikke tage sig tid til at klare sig igennem PayPals alternative løsninger. Siger Mack, “Hvis det tager 5 minutter at finde produktet og købe [det], men 15 minutter til at betale, de kommer til at gå et andet sted.”

4 tanker omkring “Erhvervskonti 101: Forståelse af deres rolle i din Ebiz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.