Hvorfor bør du Have en erhvervskonto

Hvis du har kørt en web-baseret virksomhed med succes uden brug af en købmand konto, kan du spekulerer på, hvorfor det er nødvendigt at have en erhvervskonto og alle. Efter alt, kan du acceptere kontrol eller postanvisninger via snail mail; Derfor, du kan spørge dig selv, “Hvorfor skulle jeg gider med besværet med tilmelding til en erhvervskonto?” Alligevel, du ville blive overrasket over at opdage, at der er utallige fordele ved at have en erhvervskonto; i virkeligheden, er at gøre flere penge via din Internet-forretning bare en af dem.

Først, i ikke at have en erhvervskonto, du alvorligt begrænser mængden af indkomst, som du kan gøre fra din online-forretning. For eksempel, med en erhvervskonto kan du acceptere Mastercard, Visa, Discover og American Express når din første ansøgning er godkendt. Sidstnævnte tilfælde skal du udfylde en særskilt ansøgning til American Express godkendelse.

Godkendelsesprocessen for en købmand konto er sædvanligvis fem til syv dage og vent er værd; Når du er godkendt straks øge type af betalinger du kan modtage og derfor øge antallet af kunder, der var villige til at købe dine produkter online.

Det mest oplagte sted at få en erhvervskonto er fra din lokale bank. Simpelthen stop og din lokale bank eller besøg den bank, hvor du holder en kontrol eller opsparingskonto og tale med en af banken repræsentanter om deres erhvervskonti. Omvendt, din lokale bank vil sandsynligvis være mere end villige til at sende dig brochurer eller pjecer, der beskriver deres erhvervskonto programmer i stor detalje.

Når du er på udkig til at ansøge om en erhvervskonto hos en lokal bank det er en god idé at øre i tankerne, hvis du allerede har en eksisterende konto hos en bank, banken vil sandsynligvis være mere villige til at give dig en sælgerkonto baseret på deres erfaringer med dig som en eksisterende kunde. Hvis du har udstillet ansvarlig adfærd med en eksisterende checkkonto af lån med en institution, er banken ganske ansvarlig til at tage disse oplysninger i betragtning ved fastsættelsen af din berettigelse til en erhvervskonto.

At have en erhvervskonto også holder dig på ret køl med dine konkurrenter. Af simpelthen forsker i konkurrencen, vil du hurtigt opdage, at mange af dine konkurrenter har erhvervskonti som betalingsmiddel for kunder. Grunden til at dine konkurrenter fastholder en erhvervskonto er at primært levere en ekstra bekvemmelighed for kunder ønske om at betale med kreditkort. Ikke kun er godkendelsesprocessen hurtigt, men gør det muligt for kunden at placere deres ordre på den måde, som de har vænnet sig til, mens betaler for deres indkøb.

En anden tilføjede fordelen som følge af at have en købmand vedrører denne forenkling af registrering. Lad os se det, når det kommer til at betale skat ingen anser det for en god tid. Ikke desto mindre betale skatter et nødvendigt onde og det betaler sig at være velorganiseret når skat sæson kommer rundt. Med de detaljerede månedlige opgørelser, som du modtager med en købmand konto, kan du få adgang til din regning poster hurtigt og nemt.

Mange købmand konto udbydere tilbyder softwareapplikationer med deres erhvervskonto program, der vil tillade dig at forbedre udseendet af dit websted. For eksempel, du kan føje en indkøbsvogn til hjemmeside eller den nogensinde populære “Køb nu”knapper. Sådanne grafik giver din hjemmeside professionelt designet til at se og hjælpe dit websted vises let at navigere og brugervenlig: Hvis kunder finder dit website brugervenligt de er mere tilbøjelige til at vende tilbage igen og igen.

En tanke omkring “Hvorfor bør du Have en erhvervskonto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *