Pris hastighed & kvalitet. Vælg enhver to.

Copyright 2006 business-cards.com

Når det er alle kogt ned, er disse tre faktorer kernen i et produkt eller en tjeneste handles i erhvervslivet. Mens titlen på denne artikel gør en fængende slogan, er det budskab, det bærer meget værdifuld.

Forestil dig et produkt eller en service til rådighed. Kan du som forbruger forvente at modtage en ivrig pris og hurtig levering og høj kvalitet? Nå vil du bedre Bered dig for skuffelse, som du bare kan have din seværdigheder sat alt for højt. Komplet trilogien er meget sjælden i erhvervslivet i dag, og kan ofte pege på en leverandør, der er «strække kuverten» levedygtighed klogt. Også vil nogle nye virksomheder bevidst handel med tab for at opnå alle 3 for en periode. Denne strategi virker for at tiltrække kunder, men grundigt skal planlægges med en bestemt slutdato. Kan du tænke på en virksomhed i dit område, der har gjort dette?

Lad os se på disse faktorer en smule mere detaljeret. Tror på en virksomhed, du bruger, fokuserer på prisen. Jeg vil give dig et eksempel – de lokale Dollar Discount butik. Overfyldte sideskibene fuld af importerede linjer – alle med dybt tilbagediskonteres kurspoint. Nu i denne butik, kan du opnå hastighed? Nå ja du kan, du kan blot vælge et produkt fra hylden og væk du går. Så hvad er ulemperne? Du gættede det – kvalitet.

Nu lad os se på faktoren af hastighed. Hvad er en virksomhed, der sælger sin hastighed? Hvad med en hurtig kurer gerne sige DHL? Bestemt hurtig service og kvalitet, (pålidelighed), er godt så godt. Så vil tradeoff denne gang være prisen. Forbrugerne kan ikke forvente deres parcel at rejse overalt i verden sikkert i 48 timer medmindre de betaler en præmie.

OK, så nu tror på en virksomhed, der har kvalitet som hjørnestenen. Lad os bruge eksemplet med master skrædderen i hans butik. Hans ry bygger på pasform og kvaliteten af de passer han gør. Er han tilbøjelige til at accepterer at bash du ud en 3 stykke passer i 24 timer, fordi du er i et kapløb? Lol Men hvis du spurgte ham, hvis han kunne gøre jobbet så billigt som han kan, han er tilbøjelige til at accepterer, at han kan arbejde på dit job i mellem andre højere indtjening dem. Så her er tradeoff naturligvis hastighed.

Forestil dig nu, den virksomhed, du ser dig selv i. Disse 3 faktorer, hvad der vil være fokus? Og hvad vil være den anden faktor til at indgå? Husk, der er altid en afvejning.

10 tanker omkring “Pris hastighed & kvalitet. Vælg enhver to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.